Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 475 kr

Akrylmålning - Målarkurs i Stockholm

Upplevelsen

Upplev en kreativ målarkurs i Stockholm – prova upp till 10 olika målartekniker i akryl! En kurs med fokus på lätthet, glädje och närvaro, fylld med inspiration inför ditt fortsatta skapande. Välkommen på en kickstart av din kreativitet!

  • Kreativ målarkurs med akrylmålning
  • Mysig och inspirerande ateljé i Vasastan, Stockholm
  • Prova upp till 10 olika målartekniker i akryl
  • Få tips och tricks inför ditt fortsatta skapande

Upplev Akrylmålning – Målarkurs i Stockholm

Har du en längtan efter att måla men vet inte var du ska börja? Välkommen att uppleva en målarkurs i akryl som kommer att kickstarta din kreativitet!

 

Denna upplevelse hjälper dig att hitta glädjen i skapandeprocessen med enkla och effektiva guidade steg. Du får bland annat prova upp till 10 olika målartekniker i akryl, tips på hur man börjar måla en tavla och starta en kreativ process, guidning i hur man använder akrylfärg och passande material samt tips och tricks för att öka närvaron och släppa eventuell prestationsångest.

 

Målarkursen i akryl hålls i en mysig och inspirerande ateljé i Vasastan, Stockholm. Ateljén har ett tak helt i glas vilket skapar ett magiskt ljusinsläpp. Kursledare är Fanny Larsson, själv verksam konstnär och utbildad i Barcelona. Fannys kurser är inriktade på att inspirera till välmående och ett lugnare, kreativare och mer närvarande liv. Metoderna som används har hjälpt såväl Fanny som tusentals andra att gå från en stressig och deprimerande vardag till att känna livsglädje, kreativitet, energi och framförallt lugn.

 

Köp upplevelsen Akrylmålning – Målarkurs i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Vasastan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt, utvalda datum på vardagskvällar kl 18-21 samt helger kl 13-16

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Material

Allt material finns på plats (oömma kläder rekommenderas)

Åldersgräns

18 år (12 år i målsmans sällskap)