Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Gör din egen parfym
1 095 kr

Gör din egen parfym

Upplevelsen

Prova på att göra din egen parfym! Bli din egen parfymdesigner och gör din egna unika parfym som doftar - DU. I denna upplevelse bjuds på en halvdag med inspiration och vägledning i dofternas värld. Under professionell vägledning av en handledare skapas din doft samtidigt som du får en avkopplande upplevelse som bjuder på oväntade doftassociationer och överraskande slutsatser. 

  • Gör din egen parfym - designa din egen doft
  • Lär dig om parfym, dofter och mycket mer
  • Kompendium, te/kaffe och frukt
  • Ta med dig din egen parfym hem (flaska 5 ml)

Upplevelse - Gör din egen parfym

I denna upplevelse får du prova på att bli din egen parfymdesigner  och göra din alldeles egna unika parfym! Dagen startar med lite teori och historia och hur man bygger upp en parfym. Du får ta ställning till ett antal högkvalitativa och naturliga dofter. Du sorterar sedan dina doftupplevelser och bestämmer dig för vilka dofter som tilltalar dig. Dofterna utvecklas under tiden du är där varför du kan komma att ändra dig och sortera om under utprovningens gång - det kan ta lite tid att göra din egen parfym, den ska ju trots allt bli perfekt. 

När du har valt ut dina doftkomponenter fortsätter upplevelsen med en spännande fas där komponenternas harmoni undersöks. Kanske behövs en varmare doftkomponent för att uppnå balans? Kanske bör en kryddigare ton tas bort för att finna samklang i din parfym? När du är helt nöjd blandas din doft i parfymlaboratoriet och numreras. Nu har du en helt unik doft som du själv komponerat att ta med dig hem. Ditt unika nummer lagras i en databas som gör att din parfym kan skapas åt dig igen.

Köp upplevelsen Gör din egen parfym redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Johanneshov, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Varaktighet

Cirka 5 timmar

Antal

1 person i grupp med andra

Utrustning

All nödvändig utrustning finns på plats

Övrigt

Du får ta med dig din parfym hem