Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
795 kr

Middag för två på Restaurang GUTE

Upplevelsen

Upplev GUTE - Köttrestaurang & Grillbistro! Kött, fågel och fisk direkt från grillen, välj dina egna tillbehör och skapa en egen smakupplevelse!

Upplev Middag för två på Restaurang GUTE

Kom till trevliga Restaurang GUTE och njut av en middag där ni kan välja fritt från middagsmenyn till ett värde av 795 kr. Ni väljer bland olika varmrätter från grillen, här erbjuds kött från nöt, gris, lamm, fågel och fisk. 

Råvarorna som serveras är noga utvalda från hållbara leverantörer från Sverige och övriga världen, allt för att hitta det bästa och mest spännande!  På GUTE finns ingen stekhäll, här tillagas alltid maten i en rök och/eller i en träkolsugn (Mibrasa) som håller en temperatur på 600 grader! Läs mer och kolla in menyn på http://gutegrill.se/stockholm/meny

Vill ni beställa mer mat och dryck än vad som ingår i upplevelsen så går det givetvis bra att betala detta på en separat nota på plats. Köp upplevelsen Middag för två på Restaurang GUTE redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Vad ingår? Valfria rätter ur Gutes middagsmeny till ett värde av 795 kr, möjligt att lägga till fler rätter och betala mellanskillnaden på plats. 
Plats

Restaurang GUTE, Brunnsgatan 6, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt (Juli: semesterstängt)

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Antal

2 personer

Övrigt

Vill ni beställa mer mat och dryck än vad som ingår i upplevelsen så går det givetvis bra att betala detta på en separat nota på plats