Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
19 800 kr

Hyr egen segelbåt i skärgården - Heldag eller halvdag (grupper)

Upplevelsen

Hyr en egen segelbåt i skärgården – Välj mellan att segla hel- eller halvdag! Seglingen skräddarsys efter era önskemål och det finns möjlighet till såväl kappseglingsmoment som till strandhugg för naturupplevelser eller besök på utvalda skärgårdskrogar.

  • Hyr en egen segelbåt inklusive en utbildad kapten, för enbart er grupp
  • Välj mellan hel- eller halvdag (Ca 9 respektive 5h)
  • Skräddarsy turen med utvalda strandhugg eller kappseglingsmoment
  • Se även: ”Hyr egen segelbåt med övernattning i skärgården”
  • Segelbåtarna och deras kaptener uppfyller Transportstyrelsens samtliga krav för persontransporter.

Upplev att Hyra egen segelbåt i skärgården – heldag eller halvdag

Upplev segling i skärgården med en helt egen segelbåt, en perfekt aktivitet för grupper! Seglingen utgår från valfri hamn i Stockholm och det ingår alltid fika ombord. Varje tur skräddarsys efter era egna önskemål, välj själva om ni vill göra något speciellt strandhugg eller om ni bara vill njuta av en dag på havet!

 

Under seglingen får ni uppleva en av världens vackraste skärgårdar från första parkett och kan välja mellan en rofylld och avkopplande tur eller en tur med mer utmanande segling och utvalda kappseglingsmoment! Under färden får de tävlingsintresserade även ta del av seglings- och navigationskunskap samt tips och tricks från den erfarna skepparen.

 

Segelbåtarna som används är cirka 14 meter långa och utrustade med all nödvändig teknik. På båtarna finns det såväl salonger med matplats som toalett med dusch och det går oftast att sova upp till 8 personer i varje båt.

 

Seglingen är en perfekt aktivitet för grupper och ett roligt sätt att umgås på. Utöver umgänget garanterar vi en naturupplevelse som är svårslagen! Välj själva hur länge ni vill vara ute på havet och vilken typ av segling ni vill uppleva.

 

Hyr er egen segelbåt i skärgården redan idag, vi skräddarsyr upplevelsen helt efter era önskemål! Lämna er förfrågan på info@boxexperience.com eller ring oss på 08-652 90 00.

 Plats

Stockholms Skärgård

Tillgänglighet

Maj-September

Antal

6-12 pers per båt

Varaktighet

Cirka 5 timmar för halvdag och 9 timmar för heldag

Prisexempel

13 200 kr (inkl. moms) för halvdag, 19 800 kr (inkl. moms) för heldag

Bokning/förfrågan

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00