Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
3 990 kr

Laga mat med proffskock - Matlagningskurs i Stockholm (2 pers)

Upplevelsen

Upplev en matlagningskurs i Stockholm med tillhörande 3-rätters middag där ni får chansen att laga mat med en riktig proffskock från populära Restaurang GUTE! I kursen får lära dig grunderna inom flera olika matlagningsmoment och som deltagare får ni massor av tips och tricks till er egen matlagning. 

  • Laga och ät en 3-rätters middag tillsammans med proffskock
  • Lär er massor av nytt inom gastronomi
  • Inspirerande meny med spännande råvaror, varierande efter säsong
  • Välkomst-bubbel och passande öl/vin under kvällen ingår 
  • Kaffe/Te efter middagen och receptkompendium att ta med hem
  • Kursen hålls i en modern matstudio i Stockholm City, ett stenkast från Stureplan

Upplev en Matlagningskurs med proffskock i Stockholm (2 pers)

I denna matlagningskurs får ni chansen att laga mat med en riktigt proffskock i en modern matstudio mitt i Stockholm! Kursen inleds med att alla deltagare bjuds på välkomstbubbel och snacks samtidigt som kocken går igenom lite allmänt om matlagning och berättar om upplägget för kvällen.

 

När kursen drar igång delas sällskapet upp i grupper som tilldelas olika moment, rätter eller delar av 3-rätters middagen som ska lagas och senare under kvällen avnjutas. Kocken går tillsammans med de olika grupperna igenom de vanligaste teknikerna vid matlagning och som deltagare får ni ta får ta del av tips och tricks som proffskockar använder sig av. Moment som man går igenom är till exempel knivteknik, styckning, marinering, syrning, rökning, reduktion och emulsionssåser med mera!

 

Samtidigt som kocken lär ut sina bästa knep inom gastronomi så förbereder och tillagar de olika grupperna kvällens meny tillsammans och dricker vin/öl/alkoholfritt. När förberedelserna är klara kör varje grupp ”Service” med kocken som domare och luckchef! Tempot skruvas upp lite och deltagarna får känna på hur det är att jobba i ett ”riktigt” kök. Efter presentation och servering får ni njuta av den upplagade 3-rätters middagen tillsammans med de andra deltagarna, något som brukar vara väldigt uppskattat.

 

Köp upplevelsen Laga mat med proffskock – Matlagningskurs i Stockholm (2 pers) redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Restaurang GUTE, Brunnsgatan 6, Stockholm

Tidsåtgång

Cirka 3-5 timmar

Antal

2 personer i grupp med 6-10 andra

Tillgänglighet

Utvalda datum under vår och höst

Egen grupp

Boka en privat kurs (minst 6 pers) via 08-652 90 00 eller info@boxexperience.com