Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr

Bokning

Här på bokningssidan kan du boka datum för upplevelser, lösa in en upplevelse för att uttnyttja dess värde eller byta upplevelse.

Vad vill du göra? Välj ett steg nedan.


1. Boka datum för upplevelse

Här hittar du information om hur du bokar tid för en upplevelse som du har köpt eller fått i present.

Vissa upplevelser bokas direkt i vår kalender som visas när du har loggat in och vissa upplevelser bokas direkt via arrangören av upplevelsen. Om upplevelsen bokas med arrangören så visas kontaktuppgifter till denna när du har loggat in.

Kontrollera och genomför din bokning genom att fylla i presentkod och pin-kod nedan och klicka på "Logga in och hämta bokning". Om du vill boka in flera olika biljetter klickar du på "Lägg till" och fyller i de specifika uppgifterna innan du väljer "Logga in och hämta bokning".

Om du vill boka tid för flera olika upplevelser är det enklast att du kontaktar oss så hjälper till! Ring oss på 08-652 90 00 eller maila info@boxexperience.com!

Presentkod
PIN-kod

Ändring, av- eller ombokning kan endast göras för ett presentkort i taget.


Klicka på LOGGA IN OCH HÄMTA BOKNING.

2. Lösa in presentkort och välja upplevelse

Om du önskar att lösa in ett presentkort så väljer du först den upplevelse du vill köpa på vår hemsida, väljer "köp" och går sedan vidare till kassan. I kassan fyller du i din presentkod och pin-kod från presentkortet (steg 5) och klickar på "Hämta Värde". Då räknas värdet från presentkortet av från totalsumman på det nya köpet du är på väg att göra.

Välj önskat leverans- och betalsätt. Blir det pengar över på presentkortet, så syns detta som ett minusbelopp på totalsumman. Så länge du har pengar tillgodo på presentkortet så kan du genomföra ett köp.

Skulle beloppet gå över den summa på presentkortet som du har tillgodo, så kan du i samma köp betala mellanskillnaden med ditt kort eller via faktura. Om beloppet ej går över summan på presentkortet så belastas ditt betalkort ej (betalsätt måste dock alltid väljas).

Har ditt presentkort nyligen gått ut? Kontakta oss så förlänger vi det (kostnad: 250 kr).

Frågor? Ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com så hjälper vi gärna till!

3. Byta upplevelse

Vill du byta en upplevelse mot en annan som passar dig bättre? Följ i så fall instruktionerna under punkt nummer 2 ovan ("Lösa in presentkort och välja upplevelse"). I kassan använder du värdet från ditt ursprungliga presentkort för att genomföra ett köp/byte till din nya upplevelse!

Frågor? Ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com så hjälper vi gärna till!