Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr

Frågor och svar (Köpvillkor)

Köp
Byten och förlängning
Bokning/avbokning

Köpa upplevelse – hur går det till?

Köp en upplevelse eller upplevelsepresent av oss! Upplevelser kan man aldrig få för många av - ofta skapar de minnen för livet. När du köper en upplevelse av oss på Box Experience är det alltid fri bytesrätt.

  • Alltid fri bytesrätt till alla andra upplevelser
  • Giltig i ett år och möjlig att förlänga

Hur betalar jag min upplevelse?

I webbshopen kan du betala med kort (VISA, Mastercard, Amex), med faktura (genom Klarna) eller via Klarna konto. Vi använder oss av DIBS betalningslösning som uppfyller kraven för en trygg och säker betalning.

Hur löser jag in mitt presentkort?

Du löser in ditt presentkort genom att välja att köpa den upplevelse du vill byta till och sedan gå vidare till kassan. I kassan skriver du in presentkod och pinkod under punkt nummer 5 (”Lös in presentkort eller upplevelse”) och klickar på hämta värde. Har du flera presentkort att lösa in så skriver du in presentkod samt pin-kod en gång i taget. Om upplevelsens värde är mindre än värdet på ditt presentkort så finns det resterande värdet kvar på ditt ursprungliga presentkort.

Hur lång leveranstid är det?

Du får presentkortet levererat via e-post direkt när du gjort ditt köp.

Hur går det till när jag gjort en beställning?

När du genomfört ett köp i våra butiker eller på nätet får du ett presentkort. Tillsammans med presentkortet får du även ett produktblad för den specifika upplevelse du önskar utföra. Presentkortet har ett värde på den summan du betalade, det innebär att mottagaren fritt kan byta bland våra upplevelser under hela giltighetstiden.

Är det moms på era presentkort?

Nej, då vi endast säljer presentkort med ett värde med en rekommenderad upplevelse är dessa momsfria. Presentkorten har ett värde som man kan använda som betalmedel under hela giltighetstiden fram till att upplevelsen är utförd.

Kan jag byta upplevelse?

Ja, du kan fritt byta upplevelse under hela giltighetstiden. Alla presentkort är laddade med ett värde och gäller därmed inte för endast den upplevelse du fått. Du kan använda värdet på presentkortet när du byter mot någonting dyrare och om du byter mot något billigare finns den resterande summan kvar på det ursprungliga presentkortet.

Hur byter jag upplevelse?

Du byter upplevelse genom att välja att köpa den upplevelse du vill byta till och sedan gå vidare till kassan. I kassan skriver du in presentkod och pinkod under punkt nummer 5 (”Lös in presentkort eller upplevelse”) och klickar på hämta värde. Det belopp som du har tillgodo från den gamla upplevelsen kommer då dras av från den upplevelse du vill byta till. Om du har flera presentkort som du vill använda så fyller du i presentkod och pin-kod en gång i taget och klickar på hämta värde efter varje, så läggs dessa ihop.

Hur lång giltighetstid har era presentkort?

Giltighetstiden är på ett år och kan förlängas mot en avgift på 250 kr i sex månader.

Kan jag göra ett återköp?

Vi erbjuder fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen . Alla presentkort har fri bytesrätt och du kan alltid byta mot någon annan upplevelse. Om du aktiverat ditt presentkort via vår hemsida gäller ej ångerrätten.

Kan jag byta fast jag har fått en biljett?

Ja, du har alltid fri bytesrätt under hela giltighetstiden.

Hur bokar jag min upplevelse?

För att boka tid för din upplevelse loggar du in med ditt presentkort på vår hemsida. När du loggat in kan du antingen bekräfta den rekommenderade upplevelsen eller byta mot någonting annat.

För att boka din tid bekräftar du vald upplevelse och fyller i dina kontaktuppgifter. I samband med detta skickas en biljett för den valda upplevelsen till din mail. Detta är den värdehandling du ska ha ta med dig vid upplevelse tillfället.

Därefter visas antingen vårt webbaserade bokningssystem eller kontaktuppgifter till arrangören. Detta beror på vilken upplevelse du valt.

Vad är det för skillnad mellan "presentkort" och "biljett"?

Presentkortet är det dokument du får i samband med ett köp. Det motsvarar ett värde i SEK av den upplevelse som är rekommenderad.

Biljetten är den värdehandling som ska lämnas till arrangören vid upplevelsetillfället. Denna får du när du har loggat in på vår hemsida och bokat en specifik upplevelse.

Kan jag avboka min bokade tid?

På de flesta upplevelser kan du avboka fram till sju (7) dagar före upplevelsetillfället. Observera att våra externa arrangörer kan ha egna avbokningsregler. Vi rekommenderar att du kollar upp detta i samband med bokning.

Kan man kombinera flera upplevelser samma dag?

För att kombinera flera upplevelser samma dag eller samma helg får man ta kontakt med de arrangörer som utför dessa upplevelser för att se om tider och datum passar ihop. Behöver du hjälp med detta kan du kontakta oss på kundservice@boxexperience.com.