Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr

Frågor och svar (Köpvillkor)

Köp
Byten och förlängning
Bokning/avbokning

Köpa upplevelse – hur går det till?

Köp en upplevelse eller upplevelsepresent av oss! Upplevelser kan man aldrig få för många av - ofta skapar de minnen för livet. När du köper en upplevelse av oss på Box Experience är det alltid fri bytesrätt och den kommer fint inslagen i våra presentboxar.

Info angående Coronaviruset (Covid-19):
Vi på Box Experience följer noggrant de föreskrifter som Folkhälsomyndigheten rekommenderar och säkerställer även att våra leverantörer arbetar enligt samma principer. Våra presentboxar skickas alltid med posten direkt till din brevlåda utan extra kostnad, det går även bra att skicka presentboxen direkt till mottagarens adress om så önskas. Alla våra presentkort har en giltighetstid på ett år och går alltid att förlänga (kostnad 250 kr), om upplevelsen inte går att genomföra inom presentkortets giltighetstid så förlängs det självklart utan någon extra kostnad. Hör gärna av dig till oss på 08-652 90 00 om du har några frågor!


 • Levereras utan extra kostnad i fint inslagen presentbox till din brevlåda
 • Möjligt att skicka presentboxen direkt till mottagaren (välj separat leveransadress i kassan)
 • Alltid fri bytesrätt till alla andra upplevelser och produkter
 • Alltid fri frakt (och fria returer)
 • Du får alltid (oavsett leveranssätt) även presentkortet i digital form direkt till mailen
 • Vid postleverans kommer presentboxen till din brevlåda inom 1-2 dagar
 • Giltig i ett år och möjlig att förlänga
 • Möjligt att välja separat leveransadress och bifoga personligt meddelande till mottagaren i kassan
 • Uthämtning möjlig på vårt kontor i Vendelsö, Haninge (Lärjungevägen 4). Ring till oss när du är här så kommer vi ut och lämnar din beställning. Se öppettider längst ned på denna sida
 • Info: På grund av Coronaviruset har vi avvikande öppettider, se uppdaterade tider längst ned på denna sida

Köpa produkter – Hur går det till?

 • Nu säljer vi även produkter – köp separat eller för att ge bort tillsammans med en upplevelse
 • Betala med värdet av ditt presentkort (fyll i uppgifter från ditt presentkort under punkt nummer 5 i kassan) eller med betalkort/faktura
 • Fri frakt vid köp över 300 kr (ordinarie fraktavgift 49 kr)
 • Välj Postleverans inom 1-2 vardagar eller hämta ut produkten i vår butik/kontor i Haninge
 • Om paketet är skrymmande levereras det till närmaste postombud och du får avisering via sms/e-post när det anlänt
 • Perfekt att kombinera med upplevelse och bort i present
 • För mer info om villkor osv, se nedan

Hur köper jag en produkt och vilka villkor gäller?

Nu säljer vi även produkter – perfekt att köpa och ge bort tillsammans med en upplevelse! Beställ din produkt online och välj att betala med betalkort, faktura eller värdet på ditt befintliga presentkort. Hämta ut produkten i vår butik/kontor i Haninge eller välj Postleverans inom 1-2 vardagar. Vi erbjuder fri frakt vid beställningar över 300 kr, vid mindre beställningar ligger fraktavgiften på 49 kr per beställning. Om paketet är skrymmande levereras det till närmaste postombud och du får ett sms så fort den är framme. Mindre försändelser levereras direkt till din brevlåda. Precis som för upplevelser erbjuder vi öppet köp i 14 dagar för produkter (från att produkten har levererats). Vid önskemål om retur av produkt, maila info@boxexperience.com eller ring 08-652 90 00 så skickar vi en retursedel till dig (returavgift: 49 kr).

Kolla in alla våra produkter här!

Hur betalar jag min upplevelse?

I webbshopen kan du betala med kort (VISA, Mastercard, Amex), med faktura (genom Klarna) eller via Klarna konto. Vi använder oss av DIBS betalningslösning som uppfyller kraven för en trygg och säker betalning. Du kan även betala med kort/swish i vår butik i Haninge .

Hur löser jag in mitt presentkort?

Du löser in ditt presentkort genom att välja att köpa den upplevelse du vill byta till och sedan gå vidare till kassan. I kassan skriver du in presentkod och pinkod under punkt nummer 5 (”Lös in presentkort eller upplevelse”) och klickar på hämta värde. Har du flera presentkort att lösa in så skriver du in presentkod samt pin-kod en gång i taget. Om upplevelsens värde är mindre än värdet på ditt presentkort så finns det resterande värdet kvar på ditt ursprungliga presentkort.

Hur lång leveranstid är det?

Alla boxar skickas per A-post med en leveranstid på 1-2 arbetsdagar (lägger du din beställning innan kl 14.00 levereras boxen nästa dag). Boxen kommer direkt till din brevlåda. I vissa fall, till exempel då man beställer fler än en (1) box, skickas den till ditt närmaste utlämningsställe och en avisering når dig inom 2-4 arbetsdagar. Oavsett vilket leveransalternativ du väljer så får du även presentkortet via e-post direkt när du gjort ditt köp!

Kostar det att få en box hemskickad?

Vi erbjuder fri frakt, du får din presentbox fint inslagen direkt hem till brevlådan inom 1-2 dagar!

Hur går det till när jag gjort en beställning?

När du genomfört ett köp i våra butiker eller på nätet får du ett presentkort. Tillsammans med presentkortet får du även ett produktblad för den specifika upplevelse du önskar utföra. Presentkortet har ett värde på den summan du betalade, det innebär att mottagaren fritt kan byta bland våra upplevelser under hela giltighetstiden.

Är det moms på era presentkort?

Nej, då vi endast säljer presentkort med ett värde med en rekommenderad upplevelse är dessa momsfria. Presentkorten har ett värde som man kan använda som betalmedel under hela giltighetstiden fram till att upplevelsen är utförd.

Kan jag byta upplevelse?

Ja, du kan fritt byta upplevelse under hela giltighetstiden. Alla presentkort är laddade med ett värde och gäller därmed inte för endast den upplevelse du fått. Du kan använda värdet på presentkortet när du byter mot någonting dyrare och om du byter mot något billigare finns den resterande summan kvar på det ursprungliga presentkortet.

Hur byter jag upplevelse?

Du byter upplevelse genom att välja att köpa den upplevelse du vill byta till och sedan gå vidare till kassan. I kassan skriver du in presentkod och pinkod under punkt nummer 5 (”Lös in presentkort eller upplevelse”) och klickar på hämta värde. Det belopp som du har tillgodo från den gamla upplevelsen kommer då dras av från den upplevelse du vill byta till. Om du har flera presentkort som du vill använda så fyller du i presentkod och pin-kod en gång i taget och klickar på hämta värde efter varje, så läggs dessa ihop.

Hur lång giltighetstid har era presentkort?

Giltighetstiden är på ett år och kan förlängas mot en avgift på 250 kr i sex månader.

Kan jag göra ett återköp?

Vi erbjuder fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen . Alla presentkort har fri bytesrätt och du kan alltid byta mot någon annan upplevelse. Om du aktiverat ditt presentkort via vår hemsida gäller ej ångerrätten.

Kan jag byta fast jag har fått en biljett?

Ja, du har alltid fri bytesrätt under hela giltighetstiden.

Kan jag förlänga giltighetstiden på mitt presentkort?

Ja, du kan förlänga ditt presentkort en med sex (6) månader mot en avgift på 250 kr. Om upplevelsen har höjts i pris får du betala mellanskillnaden. Du kan förlänga ditt Presentkort en (1) gång, och detta måste göras inom giltighetstiden.

Hur bokar jag min upplevelse?

För att boka tid för din upplevelse loggar du in med ditt presentkort på vår hemsida. När du loggat in kan du antingen bekräfta den rekommenderade upplevelsen eller byta mot någonting annat.

För att boka din tid bekräftar du vald upplevelse och fyller i dina kontaktuppgifter. I samband med detta skickas en biljett för den valda upplevelsen till din mail. Detta är den värdehandling du ska ha ta med dig vid upplevelse tillfället.

Därefter visas antingen vårt webbaserade bokningssystem eller kontaktuppgifter till arrangören. Detta beror på vilken upplevelse du valt.

Vad är det för skillnad mellan "presentkort" och "biljett"?

Presentkortet är det dokument du får i samband med ett köp. Det motsvarar ett värde i SEK av den upplevelse som är rekommenderad.

Biljetten är den värdehandling som ska lämnas till arrangören vid upplevelsetillfället. Denna får du när du har loggat in på vår hemsida och bokat en specifik upplevelse.

Kan jag avboka min bokade tid?

På de flesta upplevelser kan du avboka fram till sju (7) dagar före upplevelsetillfället. Observera att våra externa arrangörer kan ha egna avbokningsregler. Vi rekommenderar att du kollar upp detta i samband med bokning.

Kan man kombinera flera upplevelser samma dag?

För att kombinera flera upplevelser samma dag eller samma helg får man ta kontakt med de arrangörer som utför dessa upplevelser för att se om tider och datum passar ihop. Behöver du hjälp med detta kan du kontakta oss på kundservice@boxexperience.com.