Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Supercar Trackday - Kör supersportbilar
3 195 kr

Supercar Trackday - Kör supersportbilar

Upplevelsen

Ta chansen att köra Ferrari, Lamborghini och Porsche! I denna upplevelse får du köra tre olika supersportbilar: Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracán och Porsche Boxter S. Känn accelerationskraften trycka dig tillbaka i sätet när du stämplar gasen i botten på ett tomt flygfält med sikte på horisonten!

  • Kör tre supersportbilar på flygfält nära Uppsala 
  • Några av världens mest omtalade bilar
  • Fartfylld upplevelse som ger en riktig adrenalinkick
  • Supersportbilar med upp till 610 hk vardera
  • Upplev känslan av 0-100 meter på 3,4 sekunder

Upplev Supercar Trackday – Kör supersportbilar

Att beskriva känslan av att köra någon av dessa supersportbilar är egentligen omöjligt – det måste upplevas.

 

En lätt touch på pedalen och motorn börjar mullra, i kroppen känner du krafterna av en riktig monstermaskin! Upplevelsen börjar med att du välkomnas av vår professionella instruktör för en teoretisk genomgång där du bland annat blir instruerad i hur du får ut det maximala ur varje bil.

 

Snart är det dags att sätta dig bakom ratten på en av supersportbilarna (först ut är Lamborghini eller Ferrari) för att åka ett introduktionsvarv på landningsbanan för att därefter sätta hästkrafterna på prov på riktigt. På den en kilometer långa landningsbanan med såväl kurvor som raksträckor kommer du uppleva hastigheter uppåt 240 km/h!

 

Därefter är det dags att byta supersportbil för ett nytt varv ute på flygfältet, frågan är om du gillar Lamborghinin eller Ferrarin bäst? En smaksak men efter denna heldag vet du svaret!

 

Som avslutning på dagen blir det en tävling med en Porsche Boxter S där dina körkunskaper sätts på prov i en konbana, den som gör den bästa tiden får ett pris.

 

Köp upplevelsen Supercar Trackday – Kör supersportbilar redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

 


Om Ferrari 458 Italia: 2-sits coupe med V8-motor,  effekt 570 HK. Toppfart 325 km/h, F1 växellåda, 0-100 meter på 3,4 sek, bakhjulsdrift. Nypris cirka 1,9 miljoner kr.

 

Om Lamborghini Huracán V10:  2-sits coupe med V10-motor, effekt 610 HK.  Toppfart 325 km/h, 7-växlad, 0-100 på 3,2 sek, 4-hjulsdrift. Nypris cirka 1,8 miljoner kr. 

 

Om Porsche Boxter S V6: 2-sits coupe, effekt 315 HK. Toppfart 279 km/h, 0-100 på 4,8 sek, Bakhjulsdrift. Nypris cirka 750 000 kr.


Om skada uppstår innan eventet på någon av bilarna kan utbudet ändras. Plats

Lunda flygfält utanför Uppsala

Tillgänglighet

April-September (beroende på väderlek)

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 60 minuter

Förkunskaper

B-Körkort är ett krav

Övrigt

Vanlig klädsel, skor utan höga klackar och jeans/byxor utan nitar och spännen.