Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Kör Ferrari eller Lamborghini Göteborg (15 km)
1 695 kr

Kör Ferrari eller Lamborghini Göteborg (15 km)

Upplevelsen

Ta chansen att köra Ferrari i Göteborg! I denna upplevelse får du köra en av världens mest mytomspunna bilar; Ferrari 458 Italia. Upplev de fantastiska köregenskaperna när detta fulländade mästerverk rör sig på vägarna i Göteborg och känn adrenalinet rusa!

  • Kör Ferrari 458 Italia 15 km (cirka 20 min) i Göteborg
  • En av världens mest omtalade bilar
  • Fartfylld upplevelse som ger en riktig adrenalinkick
  • Supersportbil med V8 och 570 HK som gör 0-100 meter på 3,4 sekunder
  • Du kan även välja att köra Lamborghini Huracán


Upplev att köra Ferrari eller Lamborghini i Göteborg (15 km)

Att beskriva känslan av att köra Ferrari 458 Italia är egentligen omöjligt – det måste upplevas. Men i beskrivningen nedan gör vi ett försök!

 

Denna upplevelse i Göteborg börjar med att du välkomnas av vår professionella instruktör för att sedan ta plats i förarsätet och sätta dig bekvämt.

 

Kupén i Ferrari 458 präglas av exklusiva material och stilfull italiensk design. Ni går gemensamt igenom de nödvändiga reglage som krävs för en säker körning innan det är dags att spänna fast säkerhetsbältet och rulla ut på vägarna för en minnesvärd upplevelse.


En lätt touch på pedalen och den kraftfulla motorn börjar mullra, det känns i hela kroppen! Det är bara en tidsfråga innan adrenalinet flödar och du går in i något som kan liknas vid ett rus. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla V8-motorn på 570 HK.

 

Under bilfärden får du testa på såväl landsväg som motorvägskörning av Ferrarin tillsammans med instruktören. Har du inte smak på sportbilar innan så kommer du garanterat få det efter detta!

 

Köp upplevelsen att Köra Ferrari eller Lamborghini i Göteborg redan idag, till dig själv eller för att ge bort som perfekt present!


Om Ferrari 458 Italia: 2-sits coupe med V8-motor,  effekt 570 HK. Toppfart 325 km/h, F1 växellåda, 0-100 meter på 3,4 sek, bakhjulsdrift. Nypris cirka 1,9 miljoner kr.


Om Lamborghini Huracan V10:  2-sits coupe med V10-motor, effekt 610 HK.  Toppfart 325 km/h, 7-växlad, 0-100 på 3,2 sek, 4-hjulsdrift. Nypris cirka 1,8  miljoner kr. 


Plats

Göteborg

Tillgänglighet

April-September (beroende på väder)

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 20 minuter

Förkunskaper

B-Körkort är ett krav

Övrigt

Smidiga skor rekommenderas