Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Helikoptertur över Malmö - Upplev staden från ovan
1 495 kr

Helikoptertur över Malmö - Upplev staden från ovan

Upplevelsen

Upplev staden Malmö och Öresund från ovan! Denna 15 minuters helikoptertur tar dig med söderut från Stora Bernstorp med staden åt väst och öppna landskap åt öst. Efter det fortsätter turen in mot brofästet – Du kommer känna igen typiska landmärken som Hyllie, Öresundsbron, Limhamn och Västra Hamnen med Turning Torso!

  • Cirka 15 minuters helikoptertur (effektiv flygtid) över Malmö
  • Upplev Malmö och Öresund från ovan
  • Oslagbar utsikt – ta med kameran

Upplev Helikoptertur över Malmö och Öresund

I en modern helikopter (Robinson R44 Clipper 2), speciellt utvecklad för persontransporter och med utmärkt utsikt, tar vi dig med på en oförglömlig helikoptertur över Malmö och Öresund! Turen utgår från Stora Bernstorp och tar dig söderut med staden åt väst och öppna landskap åt öst innan vi viker av mot kusten. Du kommer uppleva att avstånden

känns kortare uppe i luften.

 

Vi passerar Jägersro och tar sikte på brofästet via Svågertorp och Hyllie. Du får se närliggande städer och Falsterbonäset på avstånd. När vi kommer till Limhamns kalkbrott kommer du få en fantastisk vy över Öresundsbron. Vi viker av norrut och på vår väg längs kusten passerar vi Ön i Limhamn, Ribersborgs Kallbadhus och Turning Torso. Efter Västra Hamnen flyger vi över hamnområdet mot Arlöv och på avstånd ser du Lomma, Bjärred och Lund.

 

Upplevelsen är lika rolig för en Malmöbo som för en turist på besök, ta chansen och upplev Malmö och Öresund från ovan. Köp upplevelsen Helikoptertur över Malmö redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

 

Vi reserverar oss för att rutten under helikopterturen över Malmö kan komma att ändras på grund av oförutsedda händelser, såsom dålig väderlek, att områden beläggs med flygrestriktioner etc.Plats

Stora Bernstorp, Arlöv

Tillgänglighet

April-oktober

Varaktighet

Cirka 15 min (effektiv flygtid)

Antal

1 person, totalt 3 passagerare

Utrustning

Ta gärna med kameran

Vikt

Maxvikt 85 kg/pers. Vikten anges vid bokningstillfället, högre vikt går bra så länge snittvikten understiger 85 kg/pers