Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
2 990 kr

Helikoptertur över Stockholm Duo

Upplevelsen

Upplev en Helikoptertur för två över Stockholm! Att flyga helikopter ger en otrolig frihetskänsla och att dessutom få göra det över vår vackra huvudstad gör det till en uppfylld dröm. Upplev Stockholms landmärken såsom Stadshuset, Gamla Stan, Kungliga Slottet med flera & få en överblick av hur stadsdelarna hänger ihop!

  • 20 minuters helikoptertur (flygtid) för två över Stockholm
  • Oslagbar utsikt, tag med kameran
  • Upplev kända landmärken från luften, såsom Stadshuset, Gamla Stan och Kungliga Slottet
  • Nu till extra bra pris - 2990 kr för två!
  • Se även: Privat helikoptertur över Stockholm

Upplev Helikoptertur DUO över Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm är helt unikt i sitt slag vad gäller dess rikedom av vatten och grönska. På marken kan det vara svårt att förstå att i stort sett hela staden är uppbyggd på öar, men när du flyger helikopter över Stockholm blir bilden glasklar. En helikoptertur över huvudstaden är en otroligt rolig och spännande upplevelse som du har med dig i minnet för resten av livet!

Upplevelsen startar på helikopterbasen i Stockholm där ni möter upp piloten och får en genomgång av hur helikoptern fungerar. Efter denna "briefing" kliver ni in i helikoptern och den hovrar bort till startplatsen där helikopterlyftet in mot Stockholm ska se. Fartupplevelsen vid start är påtaglig när helikoptern stiger mot högre höjder men strax efter att helikoptern börjat nå höjd liknar turen mer en långsam vandring i en sagolikt vacker park. 

När helikoptern nått cirka 1500 fot (457 meter) påbörjas inflygningen mot vår huvudstad. Helikopterturen går runt Stockholm och ni kommer att få ser stora delar av huvudstaden och en storslagen vy ut mot skärgården (vid klart väder). Ni får se kända byggnader, fina grönområden och otaliga kanaler, fjärdar och sjöar. 

Under helikopterturen kommer ni känna igen kända landmärken såsom Stadshuset, Gamla Stan, Kungliga Slottet med flera och få en speciell överblick av hur "Malmarna" (stadsdelarna) hänger ihop!

Helikopterturen delas med en eller två andra passagerare (samt pilot), det finns även möjlighet att boka en egen privat helikopter. Helikoptern som används är en av de bästa i sitt slag, utformad för att speciellt lämpa sig för sightseeing och utflyktsturer. 

Upplevelsen är lika rolig och spännande för en inbiten stockholmare som för en hitrest turist. Ta chansen, köp upplevelsen Helikoptertur DUO över Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Plats

Stockholm

Tillgänglighet

Året runt, flest flygningar under vår/sommar

Varaktighet

20 min (flygtid)

Antal

2 personer (med 1 till eller 2 andra)

Utrustning

Tag gärna med kameran

Vikt

Maxvikt 90 kg/pers. Vikten anges vid bokningstillfället, högre vikt går bra så länge snittvikten understiger 90 kg/pers

Bokningsvillkor

Denna biljett avser 2 personer, helikopterturen sker tillsammans med 1 eller 2 pers till