Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Floating i Stockholm - Total avslappning i vatten
565 kr

Floating i Stockholm - Total avslappning i vatten

Upplevelse
Information inför floating

Äntligen kan vi erbjuda Floating i Stockholm! Koppla bort bruset utanför och upplev en känsla av total avslappning och tyngdlöshet i det saltrika vattnet.  

  • Upplev Floating i Stockholm
  • Total avslappning och tyngdlöshet i vatten
  • Extremt välgörande för kropp och själ
  • Minskar stress, sänker blodtryck och ökar utsöndring av endorfiner
  • Fräscha lokaler i centrala Stockholm

Upplev Floating i Stockholm – Total avslappning i vatten

Upplev Floating i Stockholm och ge knopp och kropp en välbehövlig dos av välbefinnande! Floating är en teknik för avslappning, smärtlindring och återhämtning som har utvecklats i USA och som innebär att man lägger sig i en speciell vattentank (floating-tank) fylld med saltrikt vatten som gör att man flyter. Vattnet är behagligt tempererat och renat med hjälp av bland annat mekaniska filter.


Upplevelsen börjar med att du får en kort introduktion om hur det går till och tillgång till handduk, duschtvål och öronproppar. Efter introduktionen byter du om i ditt privata rum där din flyttank även finns. I början spelas avslappnande musik medan du lägger dig till rätta i flyttanken. Nu är det dags att njuta du av tystnaden, avsaknaden av yttre intryck och känslan av tyngdlöshet i det saltrika vattnet! Total tid i tanken är cirka 50 minuter, när det är spelas lugnande musik igen vet man att det är dags att gå upp.


De positiva hälsoeffekterna av floating är väldokumenterade och många! De kanske viktigaste effekterna är att floating minskar stress och oro, sänker blodtrycket samt ökar utsöndringen av endorfiner (”lyckohormon”) i kroppen. Floating verkar även smärtlindrande och återuppbyggande för kropp och muskler samt stärker immunförsvaret.


Floating uppfanns i USA på 1950-talet för att kunna studera astronauter i ett tyngdlöst tillstånd. På 1970-talet kom fenomenet till Sverige, men det är först på senare år som intresset för floating har exploderat. Delvis tack vare forskning som bedrivits om floatingens extremt positiva effekter för kropp och själ.


Köp upplevelsen Floating i Stockholm – Upplev total avslappning i vatten redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Tänk på att inte dricka kaffe eller andra koffeinrika produkter innan upplevelsen för att kunna varva ned. Man bör inte raka sig i ansikte eller på kropp på någon dag innan behandling då det kan svida på grund av den höga salthalten. 


Floating rekommenderas ej vid menstruation eller vid större sår på kroppen. Har man lågt blodtryck eller klaustrofobi så hjälper instruktören gärna till med speciella instruktioner för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt.


Välkommen att prova på Floating i Stockholm!Plats

Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 50 minuter