Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 790 kr

Middagskryssning för två i skärgården med S/S Stockholm

Upplevelsen

Upplev en Middagskryssning för två i skärgården med med det klassiska fartyget S/S Stockholm, som varit i trafik ända sedan 1931. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen och ta del av en upplevelse för alla sinnen!

  • Middagskryssning för två i skärgården med klassiska S/S Stockholm
  • Välkomponerad 3-rätters meny gjord på förstklassiga råvaror
  • Fantastisk utsikt och annorlunda upplevelse av skärgården

Upplev Middagskryssning för två i skärgården med S/S Stockholm

Välkommen till Middagskryssning för två ombord på S/S Stockholm, en riktig klassiker i huvudstaden! S/S Stockholm är ett av skärgårdens större fartyg med en elegant matsal på övre däck, inredd i tidsenlig art deco-stil. Ombord finns även flera eleganta salonger och ett större soldäck!

Luta er tillbaka och låt skärgården och maten förföra er på väg mot skärgårdens huvudstad Vaxholm. Den vackra utsikten förändras ju längre ut man färdas. I Vaxholm vänder fartyget och glider sakta tillbaka mot Stockholm, turen tar cirka 3 timmar. 

Ombord serveras ni en välkomponerad 3-rätters meny gjord på förstklassiga råvaror. På menyn finns många klassiska favoriter på svensk husmanskost, ofta gjorda med en rolig twist!

I restaurangen på anrika S/S Stockholm, byggd 1931, står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan. I köket ligger fokus på hållbarhet och på att varje kväll erbjuda en fantastisk matupplevelse med hjälp av dagsfärska råvaror. 

Köp upplevelsen Middagskryssning för två i skärgården med S/S Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Under de mörkare perioderna av året går färjan inte ut till Vaxholm utan håller sig till en trevligare rutt som passar bättre när höstmörkret lägger sig över skärgården. Båten kryssar närmare stan där ljuset från staden erbjuder en trevligare utsikt.


Plats

Kajplats 16 Strandvägen, Stockholm

Tillgänglighet

Februari-November

Antal

2 personer

Varaktighet

3 timmar

Övrigt

Måltidsdryck ingår ej, dryck och vinpaket går att beställa ombord