Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
5 980 kr

Privat helikoptertur över Stockholm (4 pers) 20 min

Upplevelsen

Drömmer du om en privat helikoptertur över Stockholm? Hyr en egen helikopter med pilot och bjud med vännerna eller din käraste på en sightseeing-upplevelse utöver det vanliga! 

 • Flyg privat helikopter över Stockholm - 20 min flygtid
 • Privat helikoptertur för upp till 4 passagerare (samt pilot)
 • Njut av vacker utsikt och en oförglömlig upplevelse 
 • Upplev kända landmärken från luften, såsom Stadshuset, Gamla Stan & 
        Kungliga Slottet
 • Extra lyxig helikopter med högre komfort & mindre motorljud
 • Upplev en Privat helikoptertur i Stockholm (4 pers)

  Att flyga en privat helikopter över huvudstaden Stockholm är en otroligt rolig och spännande upplevelse som du har med dig i minnet för resten av livet!

  Upplevelsen startar på helikopterbasen i Bromma där ni möter upp piloten och får en genomgång av hur helikoptern fungerar. Efter denna "briefing" kliver ni in i helikoptern och den hovrar bort till startplatsen där helikopterlyftet in mot Stockholm ska se. Fartupplevelsen vid start är påtaglig när helikoptern stiger mot högre höjder men strax efter att helikoptern börjat nå höjd liknar turen mer en långsam vandring i en sagolikt vacker park. 

  När helikoptern nått cirka 1500 fot (457 meter) påbörjas inflygningen mot vår huvudstad. Helikopterturen går runt Stockholm och ni kommer att få ser stora delar av huvudstaden och en storslagen vy ut mot skärgården (vid klart väder). Ni får se kända byggnader, fina grönområden och otaliga kanaler, fjärdar och sjöar. Sveriges huvudstad är helt unik i sitt slag vad gäller dess rikedom av vatten. På marken kan det vara svårt att förstå att i stort sett hela staden är uppbyggd på öar, men när du flyger med i helikoptern ovan Stockholm blir bilden glasklar.

  Under helikopterturen kommer ni känna igen kända landmärken såsom Stadshuset, Gamla Stan, Kungliga Slottet med flera och få en speciell överblick av hur "Malmarna" (stadsdelarna) hänger ihop! Upplevelsen är lika rolig och spännande för en inbiten stockholmare som för en hitrest turist. Ta chansen, hyr en egen helikopter och flyg över Stockholm idag!

  Plats

  Stockholm

  Tillgänglighet

  Året runt, datum efter önskemål, flest flygningar under vår/sommar

  Varaktighet

  20 min flygtid

  Antal

  1-4 personer (Max 4 personer utöver piloten)

  Vikt

  Maxvikt 85 kg/pers. Vikten anges vid bokningstillfället, högre vikt går bra så länge snittvikten understiger 85 kg/pers

  Utrustning

  Ta gärna med kameran!

  Om helikoptern

  Lyxigare känsla, skinnklädsel, högre komfort, tystare.