Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Porträttfotografering i Stockholm med 1600-talskänsla
2 500 kr

Porträttfotografering i Stockholm med 1600-talskänsla

Upplevelsen

Ta chansen till en porträttfotografering i Stockholm med 1600-tals känsla och inspiration från barockmålningar och gamla sagor! Personlig styling, skräddarsydda bilder och ett brett urval av passande rekvisita är några av ingredienserna som gör denna upplevelse till något utöver det vanliga.

  • Porträttfotografering under ca 1-2 timmar
  • Fotografering med inspiration från barockmålningar och sagor
  • Efter fotograferingen får du välja bild ut en bild som du får utskriven och som högupplöst fil
  • Personlig styling och rekvisita ingår och finns på plats 


Upplev Porträttfotografering i Stockholm med 1600-talskänsla

Tillsammans med konstnären och professionella fotografen Alison de Mars ger vi dig chansen till att ta ett roligare typ av porträttfoto! Fotograferingen hämtar bland annat inspiration från flamländska 1600-talsmålningar, kuriosakabinett och mörka sagor.

 

I upplevelsen ingår även personlig styling och rekvisita, allt för att göra fotograferingen så speciell som möjligt och för att ge dig möjlighet att komma med personliga preferenser. Innan fotograferingen hjälper fotografen till att ta fram förslag på passande kläder att ta med sig och det finns även möjlighet att diskutera hur upplägget ska se ut för just din fotografering.

 

Fotograferingen sker i en mysig och kreativ studio i Stockholm. Väl på plats får du välja och vraka bland accessoarer, blommor och udda föremål att använda som rekvisita! Fotografen hjälper till att styla och regissera dina skräddarsydda foton men det är även fritt fram att experimentera och låta sig fotograferas i olika kombinationer av kläder och rekvisita.

 

Efter sessionen får du en länk till ett bildurval och den bild du beställer bearbetas och levereras inom en vecka, både som högkvalitativ A4-print och som högupplöst fil. Svårt att välja? Självklart går det bra att köpa till ytterligare bilder efter fotograferingen!

Köp upplevelsen Porträttfotografering i Stockholm med 1600-talskänsla till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!Plats

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt, kvällar kl. 18-21 och helger kl. 13-16

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 1-2 timmar

Bokning

Bokas minst 2 veckor i förväg

Övrigt

Ta med kläder för foto, accessoarer och rekvisita finns att låna på plats