Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Infraröd/IR bastu för två i Stockholm 30 min - HEAT by Sophia Lie
740 kr

Infraröd/IR bastu för två i Stockholm 30 min - HEAT by Sophia Lie

Upplevelsen

Upplev Infraröd/IR bastu för två i Stockholm på lyxiga HEAT by Sophia Lie nära Stureplan i Stockholm. IR bastu tar tillvara på flera av hälsofördelarna med infraröd värmeterapi och beskrivs av många som den allra hetaste hälsotrenden just nu!

  • 30 minuter välgörande Infraröd/IR bastu för två i Stockholm
  • Lyxig hälsoanläggning och detox-lounge nära Stureplan
  • Infraröd bastu ökar blodcirkulationen, rensar kroppens slaggprodukter och förbättrar såväl ansiktets som övriga kroppens hy
  • Mycket populär hälsotrend från bland annat New York och London  

Upplev Infraröd/IR bastu för två i Stockholm 30 min - HEAT by Sophia Lie

Infraröd bastu, eller IR bastu som det även kallas, är kanske den hetaste hälsotrenden just nu! Fördelarna med den infraröda värmeterapin är många; pulsen förbättras vilket ökar blodcirkulationen, kroppen svettas vilket rensar ut slaggprodukter och tungmetaller och huden stärks tack vare att värmen stimulerar kollagen- och elastanproduktion.

 

Upplevelsen börjar med att ni kliver in genom dörrarna till den moderna hälsostudion på Birger Jarlsgatan 18 vid Stureplan i centrala Stockholm. Väl på plats byter ni om till passande kläder för bastun (tex badkläder eller bara handduk) och det finns möjlighet att köpa väl kyld dryck inför din bastu-session. Nu är det dags att kliva in i den infraröda bastun! Medan ni njuter av värmen kan ni koppla in din telefon och lyssna på er favoritmusik eller -podcast. Bastun är också det perfekta stället för meditation. När er session är färdig kan det vara skönt att sitta ner en minut eller två för att eftersvettas innan ni går in i duschen, det gör också att ni svettas mindre efteråt. Njut av en svalkande dusch och passa på att boosta er själva med några av våra noggrant utvalda hudvårdsprodukter.

 

Den infraröda bastun hos HEAT by Sophia använder sig av infrarött ljus i fullspektrum kombinerat med medicinskt klassad inbyggd LED-belysning. Fullspektrum är det senaste inom infraröd teknologi och ger en mängd fördelar för såväl huden som för kroppens allmänna välmående. Bastuns olika våglängder påverkar bland annat hudlagren dermis och epidermis, främjar kollagenproduktionen och ger huden ett naturligt glow. De olika våglängderna höjer också kroppens grundtemperatur vilket kan liknas vid en konstgjord feber som kan stärka immunförsvaret och öka kroppens blodcirkulation.

 

En session på HEAT verkar på djupet och ger hela kroppen en genuin och unik boost som både kopplar av, laddar om och ger ny energi. 

Köp upplevelsen Infraröd/IR bastu för två i Stockholm 30 min - HEAT by Sophia Lie redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Birger Jarlsgatan 18, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Antal

2 personer

Varaktighet

30 minuter