Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
990 kr

Brunchkryssning för två i Göteborg - Upplev brunch till havs

Upplevelsen

Kliv ombord på M/S Carl Michael Bellman och följ med på Brunchkryssning för två i Göteborgs underbara vatten. Varje lördag och söndag under sommarhalvåret kan ni uppleva en av Göteborgs bästa bruncher till havs!

  • Brunckryssning för två i Göteborg – Upplev brunch till havs
  • Brunchbuffé med lax, sill, köttbullar, sallader, ostbricka och desserter
  • Turen utgår från Lilla Bommen i Göteborg
  • Tre timmars kryssning i Göteborgs södra skärgård

Upplev Brunchkryssning för två i Göteborg – Brunch till havs

Följ med ut till havs för tre timmars brunch i Göteborgs underbara skärgård! Under Brunchkryssning i Göteborg kan ni luta dig tillbaka och njuta av vacker miljö, förstklassig service och en av Göteborgs bästa bruncher. 

 

M/S Carl Michael Bellman är ett bekvämt och modernt fartyg från 1988 med en ljus och luftig matsal med panoramafönster som bjuder er på en unik utsikt medan båten kryssar fram i de södra delarna av Göteborgs klassiska skärgård! Fartygets övre däck med bar och soffor rymmer även ett stort soldäck där det finns möjlighet att njuta av sol och salta havsvindar.

 

Brunchen som serveras under kryssningen är känd för att vara en av Göteborgs bästa – den är lika vacker som den är god! I brunchbuffén hittar ni alltifrån lax, skärgårdens klassiska sillar, hemlagade köttbullar, ostbricka och fräscha sallader. Självklart ingår det även speciellt utvalda godsaker till dessert! Alla råvaror är färska och levereras varje morgon inför dagens brunchkryssning.

 

Köp upplevelsen Brunchkryssning för två i Göteborg – Upplev brunch till havs redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

 


Plats

M/S Carl Michael Bellman, Lilla Bommen

Tillgänglighet

April - Oktober

Antal

2 personer

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Övrigt

Måltidsdryck betalas ombord