Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
3 495 kr

Kunglig vistelse för två på Rosersbergs Slottshotell

Upplevelsen

Upplev en kunglig vistelse för två på Rosersbergs Slottshotell! Rosersbergs Slott uppfördes redan på 1630-talet och blev kungligt 1762 när det skänktes till Karl XIII. Njut av historiens vingslag i en fantastisk miljö!

  • 3-rätters middag för två med franska influenser
  • Ett glas mousserande vid ankomst
  • Vacker natur och rofylld miljö 
  • Generös frukostbuffé för två
  • Boende på Kungligt slott

Upplev en Kunglig vistelse för två på Rosersbergs Slottshotell

Checka in på kungliga Rosersbergs Slottshotell och njut av en härlig staycation. Insup lugnet och den storslagna miljön. Bo i en av slottets flyglar och känn historiens vingslag i byggnadernas väggar. Ett glas bubblande vin serveras i slottets salonger innan middag och när ni är redo finns ett bord dukat för er i någon av slottsmatsalarna. Ni avnjuter en 3-rätters middag och serveras kaffe i slottets salonger. Självklart är även baren öppen för den som önskar en drink eller två. Efter en god natts sömn väntar en stor härlig frukostbuffé, en perfekt start på dagen!

På Rosersbergs Slott strax norr om Stockholm har tiden stått stilla. Rummen står nästan orörda från tiden 1795–1860 med välbevarade inredningar och samlingar. Karl XIV Johan och drottning Desideria var de sista kungligheterna som bebodde slottet. Familjen Oxenstierna uppförde slottet på 1630-talet. 1762 blev det kungligt, när staten skänkte Rosersberg till Gustav III:s yngre bror Karl XIII. På Rosersbergs Slott levde kung Karl XIV Johan och drottning Desideria ett behagligt och ledigt sommarliv. Den vidsträckta slottsparken bidrar till mycket av charmen på Rosersberg. Karl XIV Johans sängkammare tillhör en av Sveriges förnämsta inredningar från 1800-talets första årtionden. 

Hotellet ligger i Rosersbergs Slottsflyglar och här får du uppleva kunglig glans och känna historiens vingslag i de tjocka stenväggarna.  Rosersberg ligger i Sigtuna strax norr om Stockholm endast 15 minuters bilfärd ifrån Arlanda flygplats. I närheten finns slottsparken,  flera vandringsleder och mycket fin natur. Bastu och gym finns i sidobyggnaden Källarbacken och är tillgängligt för alla boende gäster.

Köp upplevelsen Kunglig vistelse för två på Rosersbergs Slottshotell redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Rosersberg (nära Arlanda)

Tillgänglighet

Måndag - lördag året runt

Varaktighet

1 dygn

Antal

2 personer i Dubbelrum Standard