Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Privat bastuflotte i Stockholms skärgård (1-12 pers)
4 145 kr

Privat bastuflotte i Stockholms skärgård (1-12 pers)

Upplevelsen
Upplev Stockholms skärgård tillsammans med vänner i en privat bastuflotte med egen besättning! Följ med "ReLaxa" när vi sakta glider fram i trakterna kring Stocksund-Djursholm-Tranholmen-Edsviken samtidigt som ni bastar, badar och har det trevligt.

 • 60 minuters privat tid ombord på Bastuflotten Relaxa
 • Vedeldad bastu & relax 
 • Egen besättning på den privata flotten
 • Möjlighet att beställa till lättare mat, tilltugg, dryck samt handdukar

 • Upplev Privat bastuflotte i Stockholms skärgård

  Vad kan vara ett lämpligare ställe för filosoferande än en vedeldad bastu? Ensam eller i likasinnade sällskap. Naken eller med badkläder, avklädd alla symboler i form av kläder och smycken, befriad från civilisationens alla påfund, träder man in i ett skönt avslappnat förhållande till elementen luft, eld och vatten. Ofta är det dunkelt i rummet, saker och ting framträder inte med skärpa. Björklöv, ved och rökdoft gör att man försätts i urtidsförhållande till sin existens. 

  När man suttit där och blivit rejält uppvärmd bär det av ut på bryggdäcket och ner i sjön. Förnöjt småprat och en eller annan skröna, sedan in i bastun igen med en ny svettdrivande sittning. En eller flera omgångar i bastun efter tycke och smak!

  Det går bra att skräddarsy detta paket vid bokning och då lägga till t.ex. dryck för att behålla vätskebalansen samt om ni vill beställa lättare mat, tilltugg samt handdukar. Bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och sittbänkar finns på flotten. 

  Tag med vännerna och njut av en unik dag ute på sjön. Perfekt upplevelse för t.ex. svensexan eller möhippan, boka upplevelsen Privat bastuflotte i Stockholm skärgård redan idag!


  Plats

  Stocksunds Hamn, Stockholm

  Tillgänglighet

  Isfria tiden året om

  Varaktighet

  Cirka 60 min

  Antal

  Max 12 personer

  Mat och dryck

  Kan köpas till vid bokningstillfället

  Övrigt

  Möjligt att skräddarsy tid osv enligt önskemål