Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Spraytan på Studio LE i Stockholm - Unna dig en jämn solbränna
295 kr

Spraytan på Studio LE i Stockholm - Unna dig en jämn solbränna

Upplevelsen

Upplev Spraytan på Studio LE på Kungsholmen i Stockholm – Unna dig en jämn solbränna i nyrenoverade och fräscha lokaler på Kungsholmen!

  • Jämn och fin solbränna med spraytan 
  • Välj själv hur brun du vill bli och vilken typ av nyans
  • Upplev en solbränna som inte är skadlig för din kropp
  • Nyrenoverade och fräscha lokaler på Kungsholmen i Stockholm

Spraytan på Studio LE i Stockholm – Unna dig en jämn solbränna

Välkommen till en spraytan utförd av proffs i nyrenoverade lokaler centralt på Kungsholmen i Stockholm! På Studio LE får du en perfekt solbränna som dessutom inte är skadlig för din hud.

 

Du välkomnas av personalen på studion på Kungsholmen och ni går tillsammans igenom vilken nyans och grad av bränna som passar just dig och din hudton. Ni går också igenom vilken typ av solbränna som du vill ha, om det till exempel är inför ett speciellt tillfälle där du till exempel ska ha en klänning med öppen rygg så vill du kanske inte ha en ljus bikinilinje över ryggen. I denna upplevelse kommer du få en lösning som är helt och hållet anpassad efter dina egna önskemål!

 

När solduschen väl sätter igång tar det bara 10 minuter och du kommer garanterat få en perfekt solbränna inför det speciella tillfälle som du har i åtanke. Inför ditt besök skall du skrubba och duscha av kroppen för att uppnå bästa resultat, du bör heller inte smörja in kroppen, använda smink eller ha deodorant.


Köp upplevelsen Spraytan på Studio LE i Stockholm – Unna dig en jämn solbränna redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Studio LE, Kungsholmen i Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 15 minuter

Övrigt

Skrubba & tvätta huden ordentligt innan besöket