Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Chokladprovning för två i Stockholm - Upplev choklad
790 kr

Chokladprovning för två i Stockholm - Upplev choklad

Upplevelsen

Vår chokladprovning för två är en makalöst god, inspirerande och lärorik stund där ni får prova på choklad i absolut världsklass! Upptäck chokladens fantastiska värld och använd de nya kunskaperna ni får om choklad i er vardag.

  • Chokladprovning för två ledd av chokladexpert med egen odling i Tobago
  • Prova choklad gjord på råvaror i världsklass
  • Provsmakning av flera sorters choklad
  • Lär er mer om kakao och chokladens spännande historia
  • Inspirerande lokaler med känsla av Karibien vid Mariatorget i Stockholm
  • Möjlighet att köpa med choklad hem till förmånligt pris

Upplev Chokladprovning för två i Stockholm

Välkommen att uppleva en chokladprovning för två med flera olika typer av choklad gjord på råvaror i världsklass! Chokladprovningen leds av en välrenommerad chokladexpert som driver egen ekologisk kakaoodling i Tobago och som vet ”allt och lite till” om chokladen och dess historia.


Under denna chokladprovning får ni prova på choklad i världsklass och samtidigt följa med på en resa i kakaons fotspår där vår chokladexpert berättar om livet som kakaoodlare i Västindien. Provsmakningen utformas beroende på säsong men omfattar bland annat olika typer av choklad, kakaobönor, ljus och mörk choklad, smaksatt choklad, chokladkreationer samt choklad direkt från den egna odlingen i Tobago.


Ni får även lära er om kakaoodling, chokladtillverkning, chokladens spännande historia, hemligheterna bakom kvalitetschoklad och om chokladens hälsobringande effekter. Garanterat massvis av inspiration och goda smakupplevelser!


Chokladprovningen hålls i inspirerande lokaler som tillhör butiken Small Island Chocolates nära Mariatorget på Södermalm. Vår chokladexpert är en av Sveriges främsta och har tagit fram flera flerfaldigt prisbelönta choklader från hans egna odling i Tobago i Västindien.


Köp upplevelsen Chokladprovning för två i Stockholm – Upplev Choklad redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Mariatorget, Stockholm

Tillgänglighet

Augusti - juni

Antal

2 personer, i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Åldersgräns

Från 12 år

Övrigt

Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen (För att inte störa lukt -och smaksinne för en själv samt medprovare)

Covid-19

Vaccinationsbevis krävs