Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
420 kr

Solve A Mystery - i Stockholm 2 personer

Upplevelsen

Är du och dina vänner personer som gillar mysterier och gåtor? Kanske rent av födda till utredare och älskar att knäcka mysterium? Då är våra mordmysterier perfekta för er!

  • Mordgåtor baserade på verkliga händelser
  • Lös mysterium från svunna tider
  • Genomför gåtorna när det passar er

Upplev Solve a Mystery –  i Gamla Stan, Stockholm

Upplev ett spännande och nervkittlande äventyr som bygger på autentiska händelser i Gamla Stan. Tillsammans i gruppen löser ni våra autentiska mordmysterier och får samtidigt en härlig promenad i vackra Gamla Stan och kan känna platsens historiska vingslag.

Vi vill bidra till att skapa förutsättningar för att familj, vänner eller varför inte kollegorna skall kunna mötas på riktigt, ha ett par roliga och spännande timmar med Solve a Mystery, glädjas när man löser mysteriet, skratta mycket och skapa varaktiga minnen.

Solve a Mystery är den perfekta upplevelsen om du gillar mysterier och gåtor. Alla våra gåtor är autentiska och har således en tydlig koppling till den fysiska platsen. Efter att ni hämtat ut mysteriet på utlämningsstället är det dags för dig och din grupp att träda i er rollen som Sherlock Holmes och lösa dessa ouppklarade mysterier.

Under 1,5 till 2 timmars tid kommer ni i gruppen att få lösa olika typer av uppgifter och ledtrådar som förhoppningsvis för er närmre och närmre en lösning. Löser ni uppgifterna korrekt skall där finnas fina förutsättningar att peka ut den skyldige. Från början pekar ledtrådarna åt alla möjliga håll och det finns flertalet misstänkta, därför krävs det teamwork och problemlösningsförmåga i gruppen.

Gåtorna kan genomföras närhelst det passar dig som kund men ett tips är att genomföra upplevelsen i dagsljus. Köp upplevelsen Solve a Mystery – i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present! Denna upplevelse gäller för två personer, men gåtorna kan utföras av upp till fyra personer. Köp två presentkort för att kunna maximera er samlade slutledningsförmåga!

 


Plats

Gamla Stan

Tillgänglighet

Året runt

Antal

2 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Åldersgräns

8 år med vuxet sällskap (13 år utan vuxet sällskap)

Utrustning/Kläder

Kläder efter väder, bekväma skor

Övrigt

Välj mellan mordet vid Riksdagshuset eller mordet vid Kungliga slottet