Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Kick Off & Teambuilding

Kick Off & Teambuilding-upplevelser i Stockholm & övriga landet

Ska ni anordna kick off, teambuilding eller företagsaktivitet i Stockholm? I denna kategori har vi samlat våra upplevelser och aktiviteter som passar extra bra för företag och grupper!

Förfrågningar görs enklast via info@boxexperience.com eller 08-652 90 00. Boka din kick off, teambuilding eller företagsaktivitet i Stockholm redan idag!

Är ni ute efter spänning, strategi eller kreativitet? Vi har gruppupplevelser av alla typer och former, och fyller kontinuerligt på med nya aktiviteter som efterfrågas just nu! Om ni är intresserade av någon aktivitet som inte finns här än så får ni gärna kontakta oss så tar vi fram ett förslag.

Vi ordnar även med skräddarsydda önskemål som lunch eller fika till er kick off, teambuilding eller företagsaktivitet. Större sällskap kan vi även hjälpa med bokning av restaurang i centrala Stockholm nära Stureplan/Östermalm. Vi utformar upplevelser och aktiviteter efter era önskemål!

De flesta av aktiviteterna går att utföra på valfri lämplig plats i Stockholm. Priserna ovan är exempel för grupper med x antal personer, hör av er till oss för skräddarsydda prisuppgifter och förfrågningar!