Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Prova SUP - Stand up paddle i Stockholm
250 kr

Prova SUP - Stand up paddle i Stockholm

Upplevelsen

Upplev SUP – Stand up paddle i Stockholm, ett fenomen som på senare år växt till en av världens mest populära vattensporter och erbjuder träning, sightseeing och avkoppling på en och samma gång!

  • Prova SUP – Stand up paddle på surfbräda
  • Vattensport som passar alla åldrar
  • Genomgång med instruktör ingår
  • Vacker och rolig upplevelse på vatten 

Upplev Stand up paddle i Stockholm – Prova SUP

I denna upplevelse får du chansen att testa Stand up paddle, vattensporten som passar alla! Stand up paddle är utmärkt för såväl träning som sightseeing eller avkoppling – det blir man vad man gör det till. Det finns massvis av olika stilar för att hitta den effektivaste paddlingen; man kan stå upp, sitta ned, stå på knä eller ligga ned på rygg. Paddlingen är rofylld och ger samtidigt en väldigt bra och allsidig träning för kroppen!

 

Upplevelsen sker på Södermalm i de lugna vattnen kring Tantolunden och gör det möjligt för deltagarna att se Stockholm från dess allra vackraste sida – vattnet! Innan du börjar paddla får du en grundlig genomgång med tillhörande tips av den erfarna instruktören, sedan är det bara att ge dig ut på egen upptäcktsfärd! Vi vågar utlova en skön naturupplevelse och en rolig träningsform på en och samma gång. På den längre surfbrädan tar du dig framåt i din egen takt, med hjälp av en enbladig paddel i de lugnare vatten och skyddade kanaler som finns i området.


Stand up paddle har sitt ursprung i 60-talets Hawaii, där surfledarna upptäckte fördelarna med att ståendes på en längre surfbräda bland annat få bättre överblick av eleverna ute i vattnet. På senare år har Stand up paddle växt till en av de populäraste vattensporterna i världen, mycket tack vare den enkla tekniken.

Köp upplevelsen Prova SUP - Stand up paddle i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Stockholm, Södermalm

Tillgänglighet

Juni - Augusti

Varaktighet

2 timmar

Antal

1 person

Utrustning

Flytväst finns att låna på plats

Åldersgräns

18 år