Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Champagneprovning vid Stureplan (från 14 pers)
8 050 kr

Champagneprovning vid Stureplan (från 14 pers)

Upplevelsen

Lyxa till det och upplev en helt egen Champagneprovning vid Stureplan, kanske med kompisgänget eller med kollegorna? Under denna flärdfulla champagneprovning reder vi ut begreppen kring den ädla drycken av många ansedd vara det godaste som man kan dricka. Ni får lära er skillnaden mellan de olika sorterna, vilka druvor som ingår och hur de påverkar doft & smak!

  • Egen Champagneprovning av Champagne & Mousserande vin
  • Perfekt aktivitet för grupper
  • Delikatessbricka med passande tillbehör
  • Blindtest av Champagne - betygsätt olika sorter & kora vinnaren
  • Mysiga lokaler vid Stureplan
  • Erfaren & välutbildad sommelier håller i provningarna 

Upplev Champagneprovning vid Stureplan, Stockholm (Egen grupp)

Under denna upplevelse får ni prova och bedöma olika stilar och årgångar av Champagne samt lära er skillnader och likheter. Dessutom får ni testa mousserande vin och jämföra med den äkta varan. Vad är egentligen skillnaden? Är det alltid godare med Champagne? 

Provningen börjar med att ni får lära er mer om distriktet Champagne i norra Frankrike, vad som gör det unikt, vilka druvor som används och hur produktionen av Champagne egentligen går till. Efter den grundliga genomgången får ni göra ett blindtest av fyra olika viner och bedöma dem efter utseende, doft, smak och övergripande kvalitet! Dryckerna betygsätts och vinnaren koras varpå de täcks av och ni får information om pris, tillgänglighet och innehåll! Under Champagneprovningen serveras lättare tilltugg i form av ost och kex. 

Champagneprovning vid Stureplan sker tillsammans med en pedagogisk och utbildad sommelier. Det ger er möjlighet att lära er allt ni kan önska om allt från tillverkningsmetod, till vad man bäst äter till Champagne. Det gör också att ni kan njuta än mer av er champagneprovning, både då ni provar och länge efteråt. Champagneprovning är något för den riktiga livsnjutaren, och något som ni kommer ha stor glädje av nästa gång ni ska välja bubblor till festglasen, eller bara njuta ett glas när andan faller på.

Vår champagneprovning vid Stureplan låter er bekanta er närmare och prova champagne av olika sorter. En lyxig och exklusiv upplevelse som bara en äkta champagneprovning kan erbjuda!


Plats

Stureplan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt (tisdag-torsdag efter önskemål)

Antal

14-19 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Prisexempel

Från 8050 kr (inkl. moms) för 14 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00