Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 145 kr

Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm

Upplevelsen

Lyxa till det och upplev en Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm! Under denna flärdfulla champagneprovning reder vi ut begreppen kring den ädla drycken av många ansedd vara det godaste som man kan dricka. Ni får lära er skillnaden mellan de olika sorterna, vilka druvor som ingår och hur de påverkar doft och smak!

  • Champagneprovning för två av Champagne och Mousserande vin
  • Delikatessbricka med passande tillbehör
  • Blindtest av Champagne - betygsätt olika sorter och kora vinnaren
  • Inspirerande Mat- och dryckesstudio vid Stureplan i Stockholm
  • Erfaren och välutbildad sommelier håller i provningarna 

Upplev Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm

Under denna upplevelse får ni prova och bedöma olika stilar och årgångar av Champagne samt lära er skillnader och likheter. Dessutom får ni testa mousserande vin och jämföra med den äkta varan. Vad är egentligen skillnaden? Är det alltid godare med Champagne? 

Provningen börjar med att ni får lära er mer om distriktet Champagne i norra Frankrike, vad som gör det unikt, vilka druvor som används och hur produktionen av Champagne egentligen går till. Efter den grundliga genomgången får ni göra ett blindtest av fyra olika viner och bedöma dem efter utseende, doft, smak och övergripande kvalitet! Dryckerna betygsätts och vinnaren koras varpå de täcks av och ni får information om pris, tillgänglighet och innehåll. Under Champagneprovningen serveras lättare tilltugg i form av ost och kex. 

Champagneprovning sker tillsammans med en pedagogisk och utbildad sommelier i en modern och inspirerande Mat- och dryckesstudio. Det ger er möjlighet att lära er allt ni kan önska om allt från tillverkningsmetod, till vad man bäst äter till Champagne. Det gör också att ni kan njuta än mer av er champagneprovning, både då ni provar och länge efteråt. Champagneprovning är något för den riktiga livsnjutaren, och något som ni kommer ha stor glädje av nästa gång ni ska välja bubblor till festglasen, eller bara njuta ett glas när andan faller på.

Vår champagneprovning låter dig bekanta dig närmare och prova champagne av olika sorter. En lyxig och exklusiv upplevelse som bara en äkta champagneprovning kan erbjuda! 

Köp upplevelsen Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm redan idag, till dig själv och en vän eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Brunnsgatan 6, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på bestämda datum (uppehåll semestertider)

Varaktighet

Cirka 1,5 timmar

Antal

2 personer i grupp med andra

Åldersgräns

18 år