Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
395 kr

Pintxos & Cava för två på Boqueria i Stockholm

Upplevelsen

Upplev Pintxos & Cava för två på Boqueria i Stockholm! Den livfulla mötesplatsen inne i Mood-gallerian med urban och internationell känsla är känd såväl för sina moderna och nyskapande Pinxtos som för sitt trevliga barhäng. 

  • Pintxos & Cava för två på populära Boqueria
  • Välj mellan massor av moderna och nyskapande pintxos
  • Restaurang med urban och internationell känsla
  • Exempel på pinxtos ur menyn: Pintxo med Serrano skinka, manchego, tomat och oliv, pintxo med Boqueron, pimiento de piquillo och aioli samt pintxo med kalvrostbiff, kimchi och sesammajonnäs


Upplev Pintxos & Cava för två på populära Boqueria i Stockholm

Pintxos är den spanska matupplevelsen som har sitt ursprung i nordöstra Spanien och kanske främst Baskien. Pintxos är traditionellt en liten munsbit, stucken med tandpetare eller ett grillspett, som ofta serveras tillsammans med en bit bröd.

På Boqueria i Stockholm får ni ta del av en roligare spanska och internationella pintxos – välj själv mellan massor av moderna och nyskapande pintxos i en livfull och cool miljö. Exempel ur menyn är Pintxo med Serrano-skinka, manchego, tomat och oliver, pintxo med Boqueron, pimiento de piquillo och aioli samt pintxo med kalvrostbiff, kimchi och sesammajonnäs. Självklart serveras varsitt glas Cava till den spanska nationalrätten.

Boqueria öppnar tidigt, stänger sent och erbjuder en restaurangupplevelse i toppklass värdigt en storstad. Pintxos & Cava för två serveras i det som kallas ”Torget”, den lite livligare delen av restaurangen som med sin känsla och miljö tar er till en bar i Spanien för en stund.

Köp upplevelsen Pintxos & Cava för två populära Boqueria i Stockholm till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag! 

 

Vad ingår? Fyra stycken valfria Pinxtos per person ur Boqueria's ordinarie meny samt varsitt glas Cava.

 Plats

Boqueria i MOOD-Gallerian, Stockholm

Tillgänglighet

Enligt Boquerians öppettider

Antal

2 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Bokning

Boka bord via restaurangen inför ditt besök, måndag - lördag 11-21, söndag 11-17